De omgeving bied een ruim aanbod aan safari’s, excursies en andere activiteiten

safari

Sefapane Lodge & Safari’s ligt op slechts 1 kilometer van de Phalaborwa ingang van het Kruger National Park.
(houd uw muis op de onderwerpen voor meer informatie)

  • Ochtendsafari
  • Riviersafari
  • Ochtend wandelsafari
  • Avondsafari met braai op de lodge
  • Dagsafari
  • Dag wandelsafari
  • Mountainbike safari
Stel een vraag
amarula

Excursie naar de fabriek van het originele Afrikaanse drankje, Amarula Lapa.

Bij Amarula Lapa word je verwelkomd met een informatieve video en een glas Amarula. Een medewerker vertelt over het proces van de productie van de drank en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. In de boutique is het leuk winkelen en het kleine restaurant serveert lekker eten. Tussen januari en maart is het ook mogelijk om een rondleiding in de fabriek te krijgen.

Stel een vraag
township

Deze interessante tocht neemt u mee naar de dorpjes rondom Phalaborwa. Op deze culturele tour neemt Sefapane u mee naar de plekken waar de mensen wonen en werken in Phalaborwa. U bezoekt de townships Namakgale en Lulekani. Bekijk de dagelijkse bezigheden van de locale bevolking en proef de Zuid-Afrikaanse cultuur. Door te boeken via Sefapane draagt u bij aan het behoud van deze cultuur.

Stel een vraag
canyon

De Panorama Route-Blyde Canyon tocht. Reis door het spectaculaire Zuid- Afrikaanse landschap van de Blyde River Canyon met de onvergetelijke uitzichten van God’s Window, Bourk’s Luck Potholes en de Three Rondavels, naar Graskop en het authentieke stadje Pilgrim’s Rest uit de negentiende eeuw.

Stel een vraag
moholoholo

Het Moholoholo Rehabilitation Center in Hoedspruit onderwijst u over wilde dieren en het behoud ervan. Van heel dichtbij gaat u genieten van cheetahs, wilde honden, neushoornvogels, leeuwen, roofvogels en zelfs luipaarden. De middag is uitgetrokken voor het spectaculaire Swadini gebied en bezoeken we de Blyde Dam.

Stel een vraag
kajakken

Extreme sports in Hazyview en op andere plekken in de provincie. U kunt: raften, kajakken, tuben, quad rijden, ziplinen, mountainbiken, olifant rijden, abseilen, rotsklimmen, skyway trailen (ziplinen tussen de boomtoppen).

Stel een vraag
golf

De 18-holes Hans Merensky Golfbaan ligt op slechts 2 kilometer van ons safarihuis Leadwood. Krokodillen, nijlpaarden, wrattenzwijnen en impala’s voegen een extra dimensie toe aan een “rondje golf”. Golf clubs en golfkar zijn te huur. De Golfbaan is uitgeroepen tot beste golfbaan van Zuid-Afrika, mede dankzij de unieke ervaring. Tijdens het golfen kunt u genieten van al het wild om u heen.

Stel een vraag